Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan
Logga in

 
 

Johannesevangeliet

Johannesevangeliet är först och främst en presentation av Jesus som helt unik. En av dem som stod Jesus allra närmast mejslar fram bilden av honom genom att skildra hans möten med människor, de tecken han gjorde och hur han undervisade de som följde honom.

Vi får del av denna skildring för att "tro" och "ha liv i hans namn".  Mikael Hallenius,  pastor i församlingen Mötesplatsen och lärare på Örebro Missionsskola undervisar. Han låter oss möta både svindlande höga bekännelser till Jesus och  de jordnära vardagsmöten och utmaningar som livet består av. När bekännelsen och vardagen länkas samman får vi ett liv som håller ihop.

Genom sex samlingar finns tillfälle att bli förtrogen med Johannesevangeliet och budskapet. I samtalen läggs våra liv och erfarenheter bredvid evangeliet till inspiration och utmaning. Den första samlingen är tillgänglig för alla. Man ser den genom att klicka på filmen nedan. De övriga fem samlingarna får man tillgång till genom att registrera gruppen och betala en avgift. Föredragen är från 12 till 28 minuter långa.

Tips! Justera bildstorleken genom knappen näst längst till höger i videospelaren nedan.

 
 
Senast publicerad: 190426 | Powered by SiteSmart