Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan
Logga in

 
 
 
 

Det goda livet!

Syftet med kursen är att ge sig ut på en gemensam resa. Under sju samlingar får vi tillsammans genom att dela våra liv, kunskaper och livserfarenheter upptäcka mer om vandringen tillsammans med varandra och Jesus och vad detta kan innebära och föra med sig i våra liv.

Hur ser det ut att följa Jesus? Under sju samlingar får vi tillsammans ta ut riktningen för det goda livet. Vi vill genom att djupdyka i olika bibeltexter röra oss omkring Jesus  och se vad han säger och hur han handlar. Hur kan du och jag lära oss något av detta och hur kan detta påverka våra liv och vår vardag?

Vi vill skapa en längtan att börja spegla våra liv i bibeltexterna och ge redskap och förutsättningar att på egen hand och tillsammans kunna ta till sig bibelns berättelser men också tillämpa dem in i våra vardagliga liv, att få texten att tala och blir relevant där vi befinner oss och för vem du och jag är som personer. Vi vill helt enkelt gräva djupare.

Nära Smågrupp vill föra tankarna till att komma nära Jesus, varandra och låta Bibelns budskap krypa oss nära in på livet. Det som berör och kommer oss själva nära blir ju också något vi gärna talar om och delar med de som står oss nära, eller hur?  

Observera! Som samtalsledare/smågruppsledare behöver du/ni ta ett lite större ansvar. Till denna kurs finns ett gediget samtalsledarmaterial tillgängligt för att hjälpa till på bästa sätt för kursens genomförande.

 

Senast publicerad: 190426 | Powered by SiteSmart