Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan
Logga in

 

Senaste nytt

2018-04-11
Våren är här!
Våren är i antågande och vi är mitt uppe i vårens bibelkurser på distans. Men redan nu går det bra att ansöka till höstens kurser - mer info hittar du på länken nedan.

2017-12-08
Ansök nu!
Välkommen att bli en del av Bibelskola Näras distanskurser till våren. Ansök innan den 18:e december för att bli en del av första antagningen.

2017-10-19
Anmäl dig till vårens...
Nu har vi öppnat anmälan för Bibelskola Näras Distanskurser som ges under våren 2018. Mer information och länk till anmälan hittar du under fliken Nära Distans - eller följ länken nedan.

2017-04-11
Varför vänta - välkommen...
Läs vidare omkring våra distanskurser - följ länken nedan och besök gärna oss på https://www.facebook.com/narabibel/

2017-02-10
FörsamlingsNära bibelskola...
Vi tror att den lokala församlingsmiljön är en viktig plats för att du och jag i en trygg och närande miljö kan växa i vår relation till Gud och våra medmänniskor. Därför kan du på...

 

FörsamlingsNära bibelskola i din församling!?

2017-02-10
Vi tror att den lokala församlingsmiljön är en viktig plats för att du och jag i en trygg och närande miljö kan växa i vår relation till Gud och våra medmänniskor.

Därför kan du på plats i din församling skapa en lokal bibelskola. Vi har ett färdigt material att ta del av - ni har lokal och nyfikna människor som vill lära sig mer om kristen tro och hur det kristna livet kan gestalta sig i vardagen.

Läs mer under fliken FörsamlingsNära eller följd länken nedan.


FörsamlingsNära

Nyhetsarkiv
Senast publicerad: 181018 | Powered by SiteSmart