Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan
Logga in

 
 

Nyhetsarkiv

2018-11-20
Ansökan till vårens distanskurser är öppen!
Välkommen att bli en del av Bibelskola Nära och våra distanskurser till våren 2019. Nu är vår ansökan öppen så följ länken och bli en del av en spännande och vardagsnära kurs där fokus ligger på hur Bibeln kan bli relevant i vår efterföljelse av Jesus i din och min vardag. Mer...

2018-04-11
Våren är här!
Våren är i antågande och vi är mitt uppe i vårens bibelkurser på distans. Men redan nu går det bra att ansöka till höstens kurser - mer info hittar du på länken nedan.

2017-12-08
Ansök nu!
Välkommen att bli en del av Bibelskola Näras distanskurser till våren. Ansök innan den 18:e december för att bli en del av första antagningen.

2017-10-19
Anmäl dig till vårens kurser!
Nu har vi öppnat anmälan för Bibelskola Näras Distanskurser som ges under våren 2018. Mer information och länk till anmälan hittar du under fliken Nära Distans - eller följ länken nedan.

2017-04-11
Varför vänta - välkommen med din anmälan till höstens distansutbildningar?!
Läs vidare omkring våra distanskurser - följ länken nedan och besök gärna oss på https://www.facebook.com/narabibel/

2017-02-10
FörsamlingsNära bibelskola i din församling!?
Vi tror att den lokala församlingsmiljön är en viktig plats för att du och jag i en trygg och närande miljö kan växa i vår relation till Gud och våra medmänniskor. Därför kan du på plats i din församling skapa en lokal bibelskola. Vi har ett färdigt material att ta del av - ni...

2017-01-20
Nästa vecka händer det!
Nästa vecka är det då dags att dra igång vårens distanskurser på Bibelskola Nära. Hör av dig om du vill bli en del av denna resa tillsammans med Gud och andra nyfikna kursdeltagare. Mer info hittar du under länken:

2016-12-29
Gott Nytt År! Platser kvar på vårens kurser!
Det är ännu inte för sent att börja året med en folkhögskolekurs på distans. Bibelskola Nära erbjuder dig en 16 veckors fördjupningskurs i den kristna tron på halvfart under våren 2017. Mer info hittar du under länken.

2016-11-23
Vad gör du till våren? Kanske studerar du...
Ta chansen och fördjupa din tro och kunskap om Bibeln. Ta del av föredrag via webben och dela sedan dina erfarenheter och funderingar med andra kursdeltagare via Internet. Läs mer under fliken Nära Distans eller följ länken nedan. Vårterminen går från 23 januari till 19 maj 2017.

2016-10-12
Hösten är här!
Färgerna förändras och vinden och kylan smyger sig på. Vi är nästan halvvägs in terminen för våra distanskurser. De goda och fördjupande samtalen avlöser varandra. Vad innebär egentligen Guds rike och hur kan jag själv bli en del av detta?

2016-03-08
Planerar din hösttermin?
Vill du läsa bibelskola på distans? Här kommer hösterminens datum så du redan nu kan planerar din höst. Bibelskola Nära Distans ht 2016 börjar den 29 augusti och går fram till den 16 december. Ansök senaste 31 juli för att bli del av första antagningen.

2016-01-05
Läs en distanskurs till våren!
Ta chansen och fördjupa din tro och kunskap om Bibeln. Ta del av föredrag via webben och dela sedan dina erfarenheter och funderingar med andra kursdeltagare via Internet. Läs mer under flicken Nära Distans eller följ länken nedan.

2015-11-27
Oflyttbar men formbar - gå bibelskola på distans!
Har du inte möjlighet att flytta men vill lära dig mer om bibeln och formas i efterföljelsen av Kristus? Kolla nämre på våra folkhögskolekurser på distans. Mer information finner på länken.

2015-10-28
Ansök till vårens kurser!
Nu är det snart dags att planera för vårterminen 2016. Välkommen att bli en del av Bibelskola Nära och våra folkhögskolekurser på distans. Mer information hittar du på Nära Distans, följ länken.

2015-08-19
Ta en titt på vårt smågruppsmaterial!
Är du och din församling nyfiken på att fördjupa er bibelkunskap? Ta en titt på vårt smågruppsmaterial som vill hjälpa er som gemenskap att tillsammans läsa och förstå bibeln. Kurserna vill utifrån bibelns budskap inspirera vardagsgemenskapen tillsammans med Gud och varandra.

 
Föregående   1 2   Nästa
Senast publicerad: 190426 | Powered by SiteSmart