Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan
Logga in

 

Senaste nytt

Nyhetsarkiv

2018-04-11
Våren är här!
Våren är i antågande och vi är mitt uppe i vårens bibelkurser på distans. Men redan nu går det bra att ansöka till höstens kurser - mer info hittar du på länken nedan.

2017-12-08
Ansök nu!
Välkommen att bli en del av Bibelskola Näras distanskurser till våren. Ansök innan den 18:e december för att bli en del av första antagningen.

2017-10-19
Anmäl dig till vårens...
Nu har vi öppnat anmälan för Bibelskola Näras Distanskurser som ges under våren 2018. Mer information och länk till anmälan hittar du under fliken Nära Distans - eller följ länken nedan.

2017-04-11
Varför vänta - välkommen...
Läs vidare omkring våra distanskurser - följ länken nedan och besök gärna oss på https://www.facebook.com/narabibel/

2017-02-10
FörsamlingsNära bibelskola...
Vi tror att den lokala församlingsmiljön är en viktig plats för att du och jag i en trygg och närande miljö kan växa i vår relation till Gud och våra medmänniskor. Därför kan du på...

 

 

Bibelskola på flera sätt!

Bibelskola Nära finns till för dig som vill växa vidare i din kristna tro och för församlingar som vill ge vägledning till livet utifrån Bibeln. 

Teknik och pedagogik för vår tid gör studier i Bibeln och den kristna tron tillgänglig för alla. Bibelskola Nära utmärks av föredrag via webben, gemenskap i möten runt Bibeln och vardagen som plats för att lära och växa.

Nära Distans

Nära Distans innebär att läsa Bibelskola Nära som folkhögskolekurs. För dig som befinner dig mitt i livet och som vill gå en bibelskola men inte har möjlighet att flytta. Det är en kurs som innehåller föredrag över nätet, självstudier och studiegemenskap varje vecka över via webben. Kursen ger fyra fristående kurser om 16 veckor vardera som sker helt via webben. Kursen är studiemedelsberättigad.

Anmälan sker under fliken Ansökan & Anmälan eller klicka här!

Nära Smågrupp

Nära Smågrupp ger de grupper som möts i hemmen tillgång till goda bibelstudier och inspirerar till samtal där vi tillsammans speglar våra egna erfarenheter gentemot Bibelns budskap.

FörsamlingsNära

FörsamlingsNära ger fyra fristående kurser om 15 veckor vardera som ni studerar tillsammans i en studiecirkel utifrån en lokal församling. Det är en möjlighet för din lokala församling att stå värd för en bibelskola på den plats där ni befinner er.

Du, din smågrupp och din församling är välkommen att ta del av de möjligheter som Bibelskola Nära erbjuder. Läs mer genom att klicka på flikarna ovan.  

Bibelskola Nära är ett samarbete mellan Församlingsprogrammet i Evangeliska Frikyrkan, Hyllie Park Folkhögskola, Liljeholmens folkhögskola, Örebro folkhögskola, Örebro missionsskola och Studieförbundet Bilda.

 

Nära
- på kort avstånd i rum eller tid
- ge näring
(Sv. Akademins Ordlista)

Kristus i centrum

En resa tillsammans


Om du i din församling eller smågrupp vill göra reklam för Bibelskola Nära finns här både trailern ovan och en folder att ladda ner.

Ladda ner trailer om Bibelskola Nära.

Ladda ner en folder om Bibelskola Nära. En dubbelsidig A4 som är tänkt att vikas på mitten. Mittuppslaget kan även användas som affisch.   

 
 
 
Senast publicerad: 181018 | Powered by SiteSmart